K La-Vite
Dátum: 06.12.2012
Vložil: Jano
Titulok: Lopata na sneh
Caute,kupil som v tescu paradnu lopatu na sneh za 7,99 e ..tak kto bude mat zaujem a chut tak bude odlozena dole vedla pivnici v tej miestnosti - pre kazdeho dostupna,po pouziti prosim vratit., ;D
Odpovedať
—————
Dátum: 06.12.2012
Vložil: Viktor
Titulok: Re:Lopata na sneh
Jano super, dik a beriem na vedomie
Odpovedať
—————
Dátum: 12.12.2012
Vložil: Silvia
Titulok: Re:Lopata na sneh
prosim ta lopata na sneh v bloku A ? alebo B/C? Ak je v A, tak obyvatelia bloku B sa tamnedostanu. Ale dakujeme, je dobre mat apson jednu lopatu.
Odpovedať
—————
Dátum: 12.12.2012
Titulok: Re:Re:Lopata na sneh
Lopata je v A cku
Odpovedať
—————
Dátum: 13.12.2012
Vložil: Dana
Titulok: Re:Re:Re:Lopata na sneh
Lopata je super :), v pondelok som si ju dovolila pozicat na vyhrabanie auta z pod snehu na parkovisku. Byvam v Bcku a dopracovala som sa k nej cez garaz.
Odpovedať
—————
Dátum: 05.12.2012
Titulok: Spolocny satelit
Na piatok som sa dohodol s clovekom co montuje satelit, satelit by bol na kotolni co je tam ta terasa..kto by mal zaujem nech mi napise sms s menom a cislom bytu. Platilo by sa len za satelit,primac a montaz ,cim viac nas bude tym to kazdeho vyde lacnejsie, znamena ze kazdy si kupi setobox a kartu a fici ..Bude tam astra 1 a astra 3 to znamena 300 programov. Piste sms na 0907660099
Odpovedať
—————
Dátum: 28.11.2012
Vložil: rasto
Titulok: domova schodza - info
ucast na domovej schodzi dna 4.12.2012 pri predbezne potvrdil p. Kralovic a taktiez aj spravca nasej bytovky.
Odpovedať
—————
Dátum: 26.11.2012
Titulok: Posta
Od zajtra bude posta uz riadne chodit,prave som bol odovzdat cip od A aj BC, bol tam jeden problem ! Ta osoba co tam bola prvy krat tak sa choval(a) jak blbec ...preto sa posta rozhodla nenosit cip. Ospravedlnil som sa im v nasom mene a vsetko je ok :) papier o prevzati cipov mam ja .
Odpovedať
—————
Dátum: 28.11.2012
Vložil: Zuzana
Titulok: Re:Posta
Presne tak ked sa riešila pošta problém nebol pre to že by nechceli ale v tom že tam niekto z našich obyvatelov bol vulgárne doslova nechutny a čo tam predviedol to už nebudeme riešiť. Preto si pošta postavila hlavu. Všetko je ok konečne len by bolo dobre mať aj nabudúce nejakú uctu voči iným a neriesit veci takýmto spôsobom.
Odpovedať
—————
Dátum: 23.11.2012
Titulok: DOMOVA SCHODZA
Domova schodza sa uskutocni 4.12.2012 o 18:30 hod. vo vestibule vchodu A.
Na schodzu som taktiez pozval zastupcu investora a zastupcu spravcu bytovky.
Odpovedať
—————
Dátum: 21.11.2012
Vložil: Dana
Titulok: svetlo v pivnci
Chcela by som poprosit susedov, aby si davali pozor ked odchadzaju z pivnice. Nezabudnite prosim po sebe zhasnut svetlo.
Odpovedať
—————
Dátum: 09.11.2012
Vložil: Monika
Titulok: Upratovanie blok A
Ako som si vsimla v bloku A sa upratovanie stale nevyriesilo. Vypovedanie zmluvy bolo rychle a samozrejme chapem dovod (neplatici)! Ale čo s tymi, ktorí zaplatili vopred?! Konkretne my sme zaplatili za tri mesiace vopred. Ďalšia vec je, že sme sa skladali aj na pomôcky (vedro, mop). A kedze doba je zla a nielen z tohto dovodu by bolo vhodne vyriesit aj tento stav a peniazky vratit.
PS: že peniaze nechodia si vsimneme hned, ale ze chodia aj naviac....
Odpovedať
—————
Dátum: 07.11.2012
Titulok: Papierove steny :D
Toto mi je bytovka ! Aby som ja pocul jak si sused brnka na gitare a vsetko co hovoria..ma tu niekto podobny problem???????????
Odpovedať
—————
Dátum: 08.11.2012
Vložil: MILAN
Titulok: Re:Papierove steny :D
JA "ZATIAL" LEN POCUJEM VECER KAZDY KROK KED NIEKTO CHODI "NAD NAMI"...NEMAM ESTE SUSEDOV VEDLA.
Odpovedať
—————
Dátum: 08.11.2012
Titulok: Re:Re:Papierove steny :D
Milan a vy mate ktory byt?
Odpovedať
—————
Vložil: MILAN
Titulok: Re:Re:Re:Papierove steny :D
mam rohovy A2-14 A VY?
Odpovedať
—————
Titulok: Re:Re:Re:Re:Papierove steny :D
A4-44
Odpovedať
—————
Dátum: 25.10.2012
Titulok: Pristresky na parkovisku
Vcera 24.10.2012 sa zacala vystavba Pristreskov na vonkajsom parkovisku.
Odpovedať
—————
Dátum: 26.09.2012
Titulok: DOMOVA SCHODZA
sa bude konat vo stvrtok 11.10.2012 o 18:30 hod v priestoroch garaze. mozete sem zacat pisat navrhy na diskusiu.
Odpovedať
—————
Dátum: 24.09.2012
Titulok: Žiadosť o rekonštrukciu Novomeského ulice
Dnes a zajtra budem zbierat podpisy. Blizsie info najdete v "Novinkach".
Odpovedať
—————
Dátum: 24.09.2012
Vložil: Michal
Titulok: Re:Žiadosť o rekonštrukciu Novomeského ulice
Predpokladam, ze k tomuto bodu budu zasadne vyhrady:
• Vybudovanie okružnej dopravnej komunikácie: prepojenie existujúcich ciest pri kúpalisku a pred predajňou potravín okolo trafostanice.
Nedokazem si dost dobre predstavit, a to hovorim aj za susedov obyvajucich byty na nizsich poschodiach otocene smerom k prijazdovej ceste, ze budu musiet par metrov od okien trpiet premavku v oboch smeroch.
Odpovedať
—————
Dátum: 26.09.2012
Titulok: Re:Re:Žiadosť o rekonštrukciu Novomeského ulice
vcera sme sa v pocte 3 kusy zucastnili domovej schodze obyvatelov bytovky novomeskeho 16,18,20. oni podavaju navrh (koli zaradeniu do rozpoctu na buduci rok to treba podat do 30.9.) na riesenie okolia ich bytovky (zjednodsmernenie a prepojenie sucasnej cesty s cestou pri potravinach, oprava cesty, vybudovanie noveho parkoviska za obchodom).
za nasu bytovku sme poskytli toto stanovisko :
kedze sme my, obyvatelia lavity, nemali dostatok casu na verejnu diskusiu ohladne nimi predlozeneho navrhu, navrhujeme v ziadosti uviest, ze mame zaujem o revitalizaciu okolia a opravu prijazdovej komunikacie no o konkretnych rieseniach pozadujeme verejnu diskusiu, pretoze cast obyvatelov s prepojenim ciest nie je stotoznena. Nase stanovisko k uvedenemu vyjadrime po diskusii, ktoru na tuto temu otvorime na najblizsej domovej schodzi.
Odpovedať
—————
Dátum: 02.10.2012
Dobry den,
plne Vas chapem, 4 roky som mala spalnu pri hlavnej ceste na Novomeskeho ulici, a hluk sa ukludnil tak o jednej v noci, ale bola tam este ak krcma, ktora pohyb osob a aut umocnovala. Ano, stratime tak klud, aj ked na severnej strane uz teraz pocuvame buchanie dveri od aut, ktore parkuju na polnej ceste, a to su aj obyvatelia nasej bytovky, by ste neverili, ako sa hluk siri hore. na druhej strane Novomeskeho ulica vyzera doslova odstrasujuco a je naozaj najvyssi cas, aby sa dala do poriadku. Pezinok poznam, na ziadnom mieste to takto nevyzera, este snad na mojom povodnom bydlisku Novomeskeho 1-21, co je ale schovane, takze nikoho to netrapi. S pozdravom
Odpovedať
—————
Dátum: 02.10.2012
Titulok: Re:Žiadosť o rekonštrukciu Novomeského ulice
Dobry den,
velmi vitam ziadost o rekonstrukciu Novomeskeho ulice, je to skutocne katastrofa a za 5 rokov, co zijem v PK, je to len horsie. Zial, u nas nikto nebol, napriek tomu, ze som minuly tyzden bola doma od 11:00. Budete este podpisy dozbieravat? dakujem
Odpovedať
—————
Dátum: 03.10.2012
vyzbierane podpisy som nakoniec neodovzdal, pretoze nazory na "nimi" predkladanu rekonstrukciu sa u obyvatelov lavity s ktorymi som diskutoval rozchadzali (boli za aj proti). preto sme za nasu bytovku poskytli stanovisko, ktore je uvedene vyssie. na domovej schodzi sa na tuto temu otvori diskusia.
Odpovedať
—————