K La-Vite
Dátum: 30.01.2013
Vložil: Ivan
Titulok: Re:Re:VONKAJŠIE OSVETLENIE
skor ma zaujima, kto a naco by to robil... a kde sa to teda zapina, ked to nesvietilo ani jediny den po Dankinych urgenciach aj ked dali doporiadku zvysok ulice... skor to vidim ako hlupu vyhovorku
Odpovedať
—————
Dátum: 30.01.2013
Vložil: Dana + Mirino
Titulok: Re:Re:Re:VONKAJŠIE OSVETLENIE
Dnes sa opäť telefonovalo do Petmasu. Bolo mi oznámené že vonkajsie osvetlenie ešte nie je odovzdané mestu a že mám kontaktovať dotycneho zodpovedneho za našu bytovku. Tak som volal p. Kralovicovi a ten mi povedal že " už to s tou pani riešil , ale teraz bola na PN , takze hneď to ide riešiť opäť " ... Tak uvidíme ako a co a kedy sa to vyrieši a dokedy budeme chodiť po tme. Asi sa ozaj čaká na to kedy sa tu začne kradnúť ... No potom už bude neskoro... Moja rada: kontaktujte tiež p. Kralovica aj vy ostatní , aj Vám by na tom malo záležať ! Celé je to tu kocurkovo, kedže až na piate telefonovanie do Petmasu vysvitla nová skutočnosť ...
Odpovedať
—————
Dátum: 25.01.2013
Vložil: Jano
Titulok: Kovanie
Bohu zial do dnes kovanie neni vyplatene,tak ze cakatelia ..cakajte dalej.
Odpovedať
—————
Dátum: 21.01.2013
Vložil: Michal
Titulok: Nesvící??
S tym nocnym (ne)osvetlenim si snad musia robit prdel!!
Odpovedať
—————
Vložil: Dana
Titulok: Re:Nesvící??
Idem dnes na mestsky urad tak to prezistim. (aj ked stale je tam malo svetla...)
Odpovedať
—————
Dátum: 22.01.2013
Titulok: Re:Nesvící??
Tak Novomeskeho ulica svieti, ale pred nasim barakom ani ****! Treba nahucat na spravcu alebo co bude najucinnejsie?
Podobne je to aj s osvetlenim spolocnych priestorov v sektore A poschodie 1 a 2 - schodisko.
Odpovedať
—————
Dátum: 24.01.2013
Titulok: Re:Re:Nesvící??
Asi si sam odpoviem - len cisto spekulativne - nebude to tym, ze podaktori nemaju uhradene zavazky voci bytovemu druzstvu??
Odpovedať
—————
Titulok: Re:Re:Re:Nesvící??
Uz 3 den sa snazim dovolat na mestsky urad, ale teda bez odozvy..(asi tam nik nepracuje :). Bola som tam aj osobne, len som tam vybavovala viac veci a na tuto som zabudla. Tak som myslela, ze telefonicky to vybavim ale teda nepodarilo sa. Ale budem to zistovat dalej.
Odpovedať
—————
Titulok: Re:Re:Re:Re:Nesvící??
Podarilo sa mi dovolat (nakoniec do petmasu) a teda je to nahlasene, dnes alebo zajtra sa na to pridu pozriet.
Odpovedať
—————
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Nesvící??
Velmi dakujem a ocenujem aktivny pristup :)
Odpovedať
—————
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Nesvící??
Velmi dakujem a ocenujem aktivny pristup :)
Odpovedať
—————
Dátum: 25.01.2013
Titulok: Re:Re:Nesvící??
Osvetlenie spolocnych priestorov si musime zabezpecit my. Teda zobrat vypalenu ziarovku a ist si po nove na bytove druzstvo. Bud nam daju nove alebo si ich kupime s tym, ze bytove druzstvo nam preplati blok. Aj toto su veci, kt. by mal robit domovy dovernik a toho stale nemame a asi ani tak skoro nebude.
Odpovedať
—————
Dátum: 12.01.2013
Titulok: Garazova brana !!
Ludia zatvarajte si garazovu branu !!
Odpovedať
—————
Dátum: 14.01.2013
Vložil: Monika
Titulok: Re:Garazova brana !!
Dnes opäť garáž otvorená a nikde nikto.
Odpovedať
—————
Dátum: 10.01.2013
Titulok: Radiatory
Prosim o info..kto co urobil ze dna 10.1 konecne kuria radiatory jak blaznive ?
Odpovedať
—————
Vložil: Viktor
Titulok: Re:Radiatory
Nemyslis Vazne, vecer ich vyskusam. (V noci som pisal Kralovicovi, ale to pochybujem, ze bol podkurit :) ). Dufam ze to bude uz OK, lebo ta vyhrevnost je velmi slaba - a to aj ked je na maxime, a co som sa rozpraval, je to u kazdeho.
Odpovedať
—————
Titulok: Re:Re:Radiatory
Sice vydava divny zvuk ale nato kaslat ..
Odpovedať
—————
Dátum: 11.01.2013
Titulok: Re:Re:Re:Radiatory
Tiez som sa bala odist rano z domu do roboty ked som pocula radiatory divne hucat. Ale aspon ich uz nemusim mat na 5ke a mat len ako tak teplo.
Odpovedať
—————
Dátum: 02.01.2013
Vložil: Mirino
Titulok: Upratovanie
Zdravím všetkých ;)
Dnes, dňa 02.01.2013 sa začalo s upratovaním obytného domu LaVita_blok A. Na upratovanie bude potrebné zakúpiť pomôcky, (na ktoré sa musíme poskladať my všetci z bloku A ) bez ktorých táto služba nebude môcť byť vykonávaná. Na najbližšej schôdzi predložím bloky o zakúpení daných pomôcok. Dotazy, resp. pripomienky píšte sem na blog.
Odpovedať
—————
Titulok: Re:Upratovanie
100% spokojnost s upratovanim..
Odpovedať
—————
Dátum: 23.12.2012
Vložil: Robo
Titulok: Odpis vody
Oznam
V dňoch 30.12.-31.12.2012 v čase od 10:00 hod do 20:00 hod. sa bude konať odpis vody, prosím obyvateľov aby zabezpečili prístup k meračom. V prípade neprítomnosti Vás žiadam o vyplnenia tlačiva ktorý bude vo vašich poštových schránkach a doručiť na bytové družstvo.
Odpovedať
—————
Dátum: 21.12.2012
Vložil: Michal Dobrovodsky
Titulok: VV
Mili priatelia,
zelam vam vsetkym to najpokojnejsie a najlaskyplnejsie prezitie Vianocnych sviatkov a Noveho roka!
Nech mame stale viac sily a odhodlania s pokojom na dusi zotrvat v schopnosti byt rezistentni voci niektorym anonymnym mimoriadne zavistlivym a neprisposobivym charakterom a vytvorit si tak byvanie v nasom spolocnom bytovom dome co najpohodlnejsim pre seba a svojich blizkych.
Odpovedať
—————
Dátum: 21.12.2012
Vložil: sisa
Titulok: Re:VV
...a nech nam na tejto stranke pribudaju prispevky plne radosti a spokojnosti z nasej La-Vity.
Krasne Vianoce vsetkym...
Odpovedať
—————
Dátum: 15.12.2012
Vložil: Jozef
Titulok: Na čo si dať pozor pri kúpe?
Dobrý deň obyvatelia Lavity,
Zvažujem, že sa stanem novým obyvateľom Lavity a preto by som Vás chcel poprosiť o radu, že čoho sa mám vyvarovať pri kúpe bytu a že či ste našli nejaké nedostatky v zmluve k Lavite, ktoré by Vám zabraňovali k uplatňovaniu Vaších práv napr. pri nejakej reklamácii.
Za odpovede ďakujem.
Odpovedať
—————
Dátum: 14.12.2012
Vložil: Robo
Titulok: radiátory
Poruchy radiátorov mi posielajte na adresu nagy27@centrum.sk,
Poprosím Vás napísať aj číslo bytov,čím skôr mi pošlete tie poruchy tak tím skôr to viem dať dokopy a poslať p.Královičovi.
Odpovedať
—————